crisi-caos-canvi-ordre

La crisi, que l’any passat per setembre asomava vergonyosa, enguany, a partir de gener i de forma progressiva, ha anat descarant-se sense tregua, per a mostrar-nos la part més cruel i salvatge mai imaginada.

Si la demanda fins aquell moment la calificaven d’estacional, la crisi va aconssegir convertir-la súbitament, en habitual i incontrolada.

El caos asomava les seues arpes i els canvis no es podien fer esperar.

Ampliació  dels dies d’atenció al públic, i increment en el pressupost econòmic per a donar cobertura a les necessitats emergents, van ser els primers canvis a incorporar en la nostra faena. Ara be,  més demanda i més pressupost econòmic calia anar acompanyat de suport técnic a l’equip per a fer front a l’elevat volumen de treball generat per les contingències derivades de la crisi.

Eixe suport tècnic duria implícit una restructuració en la distribució física dels membres de l’equip per a optimitzar els recursos existents i agilitzar la tramitació de les demandes i millorar així els resultats de la nostra faena.

No obstant, eixe tercer element de canvi, s’ha fet molt d’esperar, i les forces i els ànims han estat baix mínims. I és que, si en un principi la seva petició va començar sent esporàdica i ocasional, gradualment ha acabat convertint-se en una exigència freqüent i diaria indispensable per a traure el descomunal volumen de treball.

Però per fí, esta setmana i després de més de dotze mesos de lluita continua, la nostra demanda s’ha atès i amb ella s’ha fet realitat la restucturació física i funcional del Departament.

Recalcar que el canvi ha estat possible perquè la necessitat de canviar ha estat sentida per un elevat percentatge de treballadors i, sense tregua, així ho hem manifestat als nostres superiors.

I és que, pretendre donar resposta a realitats esdevingudes de noves situacions amb las mateixes estructures de sempre  és absurde i disparatat.

Aprofitem doncs, esta oportunitat que de segur serà el primer pas per a eixir de l’incipient caos instalat i, alcanzar un ordre que ens conduirà a una nova etapa laboral que sense dubte marcarà un punt d’inflexió en la nostra trajectòria laboral i professional.

La seqüencia crisi-caos-canvi-ordre ha estat realitat en el nostre treball, és curiós com alló que la teoria diu es pot aplicar a la pràctica.

One thought on “crisi-caos-canvi-ordre”

  1. Mes val tard que mai…
    nosaltres continuem demant… alemys… que ens escolten…
    Ni despatx per atendre la gent individualment, ni els serveis centralitzats, amb el que tenim als usuaris pegant tombs pel poble, demandes per atendre…
    ai…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s