objetiva i imparcial

Asturies: PSOE 16, FAC 13, PP10, IU 5, UPD1

Andalucia: PP50, PSOE 47, IU 12

Escoltant a la Sra. de Cospedal:

“En Asturies han guanyat les forces de centre-dreta, i en Andalucia ha guanyat el partit popular”

Molt objetiva e imparcial la Sra. de Cospedal

4 pensaments sobre “objetiva i imparcial”

  1. Ser candidat en unes eleccions és el millor que li pot passar a qualsevol ésser humà; passe el que passe no perds!. Ningú perd eleccions, tothom pateix “vot de càstig” o “el recolzament dels ciutadans”… ahir es van atrevir a dir que la minva en la participació ciutadana podia haver sigut provocada pel canvi horari. A les huit del matí potser, però és que estaven parlant quan ja s’havia realitzat el 99,8% de l’escrutini!.
    És curiós el punt de vista dels partits amb el resultat de les eleccions; per exemple,el candidat de UPYD per Astúries deia que la única cosa nova que hi havia en les eleccions era l’escó del seu partit -gran comentari de persona que aspira a ser governant, per cert!-.
    Tot i que no m’interessa massa,em vé al cap una pregunta: I ara, en Astúries, què? si tornen a manar els mateixos, la sensació de presa de pél entre la ciutadania hauria de ser memorable… sempre poden tornar a convocar eleccions, que és molt divertit!

  2. Pel que fa a les eleccions d’Asturies: I la de diners que s’hauran gastat per a arribar al mateix lloc on estaven només fa mig any¿?¿?¿

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s